Farris bad naken massasje rogaland

farris bad naken massasje rogaland

Tips en venn Signatur ansikt deluxe Omfattende ansiktsbehandling som. Tips en venn Voya luksus-skrubb med alger Algeskrubb for trøtt og livløs hus. En supereffektiv «quick fix» uten kosmetisk kirurgi, med filler-effekt. Omfangsrik anti-age-behandling som forbedrer hudens struktur, glatter ut linjer og booster hudens kollagen- og elastin-nivåer. Den mykgjør og vekker kroppen til live igjen. Tips en venn Babor anti-cellulite Etter en effektiv skrubb hvor vi fjerner døde hudceller, bandasjeres du pa mage, rumpe og lar med wraps, dynket i de mest effektive ingrediensene som øker fettforbrenningen, sirkulasjonen, og drenerer over ødig væske i kroppen. Voya organic illuminating facial, en økologiske ansiktsbehandlingen med akupressurmassasje, ansiktsmaske og enzymepeeling for a forminske porer, redusere pigmenteringer og gi ny glød. Behandlingen inkluderer en avslappende massasje og paføring av voyas oppstrammende bodylotion. Tips EN SOM skal PÅ fest. Tips en venn Signatur fot- og legg Med teknikker fra thai, kinesisk, bindevev og refleksologi løser behandlingen opp spenninger og blokkeringer i legger og føtter.

Kvinne søker kvinne escort pages

Pers.) tips DIN KJÆRE Drømmedag for to Tyrkisk hamam med skrubb og skumbehandling og påfølgende 50 min massasje i duo-rom. Opplevelsen avsluttes med vask av har og hodebunn. Pers.) Tips en venn Voyas avgiftende bad for to Et kurbad med alger, ingefør og nellik. Behandlingen avsluttes med paføring av en deilig og oppstrammende bodylotion. Tips en venn Drømmedag for én Drømmedag: Full pleie fra topp til ta med luksuriøse alger. Tips en kompis Babor body harmony God kroppspeeling med mineralsalt og varm olje etterfølges av en kremet og deilig innpakning. Tips en gudinne Kongens hamam Avlappende skrubb-behandling som fjerner døde hudceller. Pro-collagen age defy, behandlingen motvirker aldring, gjør linjer og rynker mindre synlige og tilfører mye fuktighet og glød, samt virker avstressende med en fantastisk ansiktsmassasje. Tips en venn Urtekompress-massasje 50 En kombinasjon av klassisk massasje og oppvarmede kompresser med oppløftende og helende urter. Tips en venn, gravid deluxe, 75, en behandling med god ryggmassasje og kroppsmaske, fotmassasje for å lindre tunge og hovne føtter, samt bruk av produkter som forebygger strekkmerker i svangerskapet. Tips en venn Dronningens Hamam En velgjørende behandling med dampbadstu, kroppsskrubb, skummassasje og hodebunnsmassasje. Velg, kategori, velg, behandling, babor red carpet. Pers.) Tips en venn Rhassoul En fantastisk spaopplevelse med skrubb og leire i dampbadstu med stjernehimmel.

farris bad naken massasje rogaland

av hudanalyse, rens, peeling, ansiktsmassasje, ansiktsmaske, korrigering av øyebryn og avsluttende krem. En rensende og avslappende rygg- og nakkebehandling med skrubb og avslappende massasje. Tips EN venn Skrubb Massasje 50 min. Tips en venn Klassisk massasje 110 min Ved knaing, press og strekking av muskler tilpasses behandlingen ditt behov. Tips en venn, gravid deluxe, 50, en behandling med god ryggmassasje og kroppsmaske, fotmassasje for å lindre tunge og hovne føtter, samt bruk av produkter som forebygger strekkmerker i svangerskapet. Holder opp til 14 dager! Flere av massasjene er tilgjengelige i ulike tidslengder. Farging av vipper og bryn, napping og korrigering av brynene samt fantastisk øyemaske som gir fukt, strammer opp huden rundt øynene og gir et strålende blikk. Tips en venn Urtekompress-massasje 80 En kombinasjon av klassisk massasje og oppvarmede kompresser med oppløftende og helende urter. Tips en venn Voya kroppsinnpakning Kroppen pakkes inn i algeblader fra Atlanterhavskysten og har avgiftede effekt.